Bestuurssecretaresse

Cuijk/Grave - 36

Clubp-lid Nancy Hendriks‑Loeffen en haar tam zijn op zoek naar een collega!

Wil jij een sleutelrol vervullen binnen een dynamische en betrokken organisatie? En zoek je een uitdagende positie waarin je directe ondersteuning biedt aan de leden van het college van burgemeester en wethouders? Dan is deze functie als bestuurssecretaresse bij de gemeente Land van Cuijk iets voor jou!

Dit is Land van Cuijk
Een jonge en moderne gemeente vol kansen en uitdagingen. We zijn de grootste gemeente van Brabant en daar zijn ze best trots op. Met een team van ruim 800 medewerkers zetten we ons iedere dag in voor onze 90.000 inwoners. We hebben een heldere missie: elke dag onze regio een beetje beter maken; mooier, veiliger, zorgzamer, vitaler, duurzamer en ondernemender. Dat doen we voor en mét onze inwoners en ondernemers. Zij weten namelijk als geen ander wat goed is voor het Land van Cuijk.

Over de functie
Als bestuurssecretaresse ben je een belangrijke schakel tussen de interne organisatie, het bestuur en externe organisaties en inwoners. Je ondersteunt de leden van het college bij de werkzaamheden en zorgt in alle hectiek voor rust, overzicht en een goede sfeer. Samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor de organisatorische en secretariële ondersteuning van het college van burgemeester en wethouders. Je werkt voornamelijk voor 2 van de 7 wethouders, terwijl je collega's de burgemeester en de overige wethouders ondersteunen. Natuurlijk zorgen jij en je collega's ervoor goed op de hoogte te zijn van elkaars werk, zodat jullie elkaar kunnen vervangen.

In deze functie:

  • verzorg je complex agendabeheer voor de leden van het college.
  • bereid je diverse overleggen voor in het programma iBabs. Je zorgt ervoor dat collega’s op de juiste tijd, de juiste stukken aanleveren in iBabs.
  • ondersteun je het bestuurlijke besluitvormingsproces van het college.
  • ondersteun je bij de voorbereiding van representatieve taken van het college.


Wie ben jij?
Je houdt van dynamiek en werken in een politieke en maatschappelijke context past bij je. Ook ben je integer, flexibel en stressbestendig. Je kunt zelfstandig werken, maar je bent ook een teamplayer en hebt gevoel voor humor. Je bent proactief en beschikt over een hands on mentaliteit.

  • Een afgeronde secretariële opleiding op minimaal MBO+ niveau.
  • Kennis en ervaring op het terrein van bestuursondersteuning, bij voorkeur opgedaan in een gemeentelijke organisatie.
  • Uitstekende schriftelijke en mondelinge communicatieve vaardigheden.
  • Inzicht in bestuurlijke en ambtelijke besluitvormingsprocessen en gevoel voor politieke en bestuurlijke verhoudingen.
  • Ruime ervaring met het MS Office pakket, iBabs en Join.


Het team 
Het bestuurssecretariaat maakt onderdeel uit van het team Communicatie. Het secretariaat bestaat uit vijf medewerkers, die gezamenlijk de burgemeester en zeven wethouders ondersteunen. Samen zorgen jullie ervoor dat alles op rolletjes loopt. 
 
Jij krijgt 
Afhankelijk van je ervaring bieden we je een salaris van minimaal € 2.666,- en maximaal € 4.244,- bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek (aanloopschaal 7, functieschaal 8) en een goed pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een individueel keuzebudget van 17,05% van het bruto jaarsalaris. 

Daarnaast krijg je uitgebreide opleidingsmogelijkheden. De organisatie investeert graag in persoonlijke ontwikkeling. Hun medewerkers krijgen de kans om zich te blijven ontwikkelen en te groeien. De organisatie biedt opleidingsmogelijkheden en je krijgt toegang het leerplatform ‘Leerland van Cuijk’ waar je interessante trainingen en workshops kunt volgen. 

Je krijgt een arbeidsovereenkomst voor 1 jaar, met uitzicht op een vaste overeenkomst.
 
Flexibel werken 
Een gezonde balans tussen werk en privé vindt de organisatie dan ook heel belangrijk. Daarom kun je zelf gemakkelijk je werktijden indelen. Zodat jij gewoon naast je werk kan blijven sporten of studeren of kan zorgen voor je naasten.
 
Op dit moment zijn onze kantoren in Cuijk en Grave. Rond 2025 krijgen we een gezamenlijke thuisbasis: het gemeentehuis in Boxmeer dat op dit moment wordt verbouwd. Ook dan blijven we hybride werken, zoals we nu al jaren (bijna) allemaal doen. Dat wil zeggen dat je op diverse locaties in de gemeente kan werken of vanuit huis. Je krijgt een vergoeding om een thuiswerkplek in te richten en je krijgt een telefoon en laptop van het werk.

Meer informatie?b
Ga naar https://www.werkeninnoordoostbrabant.nl/vacatures/bestuurssecretaresse/da9e99b7-45db-43d4-a7dc-9ac808ee649f
Heb je vragen over de inhoud van de functie?
Neem dan contact op met Tonnie van Doorn (E: tonnie.vandoorn@landvancuijk.nl, T: 06-12996951), Teammanager Communicatie.
Voor vragen over de procedure kun je terecht bij HRM: vacature@landvancuijk.nl.

Solliciteren?

Herken jij jezelf in deze vacature? Stuur je sollicitatiebrief en CV naar ons via onderstaande button