Vind hier jouw droombaan of toffe freelance opdracht

De unieke vacaturebank speciaal voor support professionals

De arbeidsmarkt is oververhit. Steeds vaker plaatsen Clubp-leden op ons platform dat ze collega’s zoeken en ook uit onze enquête blijkt dat er behoefte is aan een vacaturebank specifiek voor support gerelateerde functies. Precies hiervoor hebben wij de Clubp-vacaturebank opgericht! The place to be als je een nieuwe collega of nieuwe baan/freelance (interim)opdracht zoekt.

 

Verfijn

Functie

Regio

Dienstverband

Soort vacature

Vacature status

Support vacatures

 • Project Assistant

  Cuijk - 32-40 uur per week

  Als Project Assistant ben je proactief en een echte ‘aanpakker’. Het kunnen stellen van prioriteiten en het houden van overzicht is in jouw rol belangrijk. Je bent een zelfstandige, energieke persoonlijkheid en een écht organisatietalent.

  Herken jij jezelf hier in? Lees dan snel verder!

 • Directie Assistent(e) (24 uur - m/v)

  Uden - 24 uur per week

  Wil jij de rechterhand van een CEO zijn? Denk jij altijd een stapje vooruit, kun jij een agenda volledig onder controle houden en weet jij haarfijn te bepalen wat prioriteit verdient? Lees dan snel verder!

 • Office Professional

  Regio Amersfoort - Deze vacature is inmiddels succesvol ingevuld

  Als office professional ben je een centraal figuur binnen het team en aanspreekpunt voor o.a. de adjunct-directeur (v). Je bent hands-on, schakelt snel en de werkzaamheden vallend onder het officemanagement, projectmanagement en eventmanagement zijn op jouw lijf geschreven. Meer weten? Lees snel verder!

 • Project- en Management assistant

  Amersfoort | Utrecht | Dordrecht - Deze vacature is inmiddels succesvol ingevuld

  Als Project- en Management assistant ondersteun je de directeur Operations van de klantvriendelijkste vervoerder van 2023. Daarnaast ondersteun je voor een klein deel een programmamanager in een vitaliteitsproject. Je gaat écht aan de slag als de rechterhand van de directeur. Meer weten? Lees snel verder!

 • Management Assistant

  Hoofddorp - 32-40 uur per week

  Ben jij een zelfstandige, betrouwbare en flexibele management assistant? Lees dan snel verder!

 • Jr. Secretary

  Hoofddorp - Deze vacature is inmiddels succesvol ingevuld

  Do you have a proactive attitude, and do you think ahead? Are you also appropriately assertive and can you think five steps ahead?
  Are you confident, with good communication skills, and are you a great talent in planning and organizing?
  In addition, do you like to look for solutions and are you enthusiastic and collegial?

  Then read on quickly!

 • Project Assistent

  Alkmaar-Hoorn - 24 uur per week - Deze vacature is inmiddels succesvol ingevuld

  Ben jij een ervaren, ondernemende interimmer/freelancer die op zoek is naar een leuke, langdurige klus voor 24 uur per week?
  Heb je lef en kan je goed denken vanuit een maatschappelijk belang?
  Lees dan snel verder!

 • Directiesecretaresse

  Amsterdam - 24-32 uur per week- Deze vacature is inmiddels succesvol ingevuld

  Ben jij een ervaren directiesecretaresse die klaar is voor een nieuwe uitdaging? We hebben een spannende nieuwe opdracht beschikbaar voor jou!

 • Office Professional m/v (24 uur)

  Molenschot - Deze vacature is inmiddels succesvol ingevuld

  Geschikt ja/nee? Ben jij die doortastende en kordate kandidaat die van een dynamische omgeving houdt waarbij een goede onderlinge samenwerking vanzelfsprekend is?

   

 • Receptioniste/support professional (16 uur)

  Nijmegen - maandag en woensdag / DEZE VACATURE IS INMIDDELS SUCCESVOL INGEVULD

  Ben jij een enthousiaste duizendpoot, die alles graag zo efficiënt en effectief mogelijk op rolletjes laat lopen? Wij zijn op zoek naar een receptioniste / support professional voor 16 uur per week.

   

 • Managementassistent

  Wijchen - 28 uur - DEZE VACATURE IS INMIDDELS SUCCESVOL INGEVULD

  Ben jij een ervaren freelancer en op zoek naar een leuke klus tot juni 2024?
  Voor een opdrachtgever in Wijchen zijn we per direct op zoek naar een ervaren freelancer voor ondersteuning van een MT en bestuur.

 • Personal Assistant Hoofddirectie

  Utrecht - 38 uur

  Word jij de nieuwe rechterhand van een hoofddirectie?
  Dit betekent dat je de agenda beheert en e-mail bijhoudt. De uitvoerende werkzaamheden, die hieruit voortvloeien, pak jij op. Zo zorg jij dat alle afspraken voorbereid zijn, bewaak je deadlines en volg je lopende zaken. Jij draagt dus bij aan de persoonlijke effectiviteit van de hoofddirectie. Naast dat je de hoofddirectie ondersteunt, bereid je ook de statutaire overleggen voor met de bestuurssecretaris. Tijdens deze vergaderingen zorg jij voor de vastlegging. Kortom, jij bent als personal assistent de geheugensteun en sparringpartner voor de directie.

 • Bestuurssecretaresse

  Nijmegen - Deze vacature is inmiddels succesvol ingevuld

  Ben jij een freelancer en ben je op zoek naar een leuke klus tot het najaar?
  Voor een opdrachtgever in Nijmegen zijn we per direct op zoek naar een freelancer voor ondersteuning van een Raad van Bestuur.

 • Interim Management Assistant

  Hoofddorp - Deze vacature is inmiddels succesvol ingevuld

  In the Head Office of SHV Energy we have 4 Personal/Management Assistants supporting our Board of Management and Senior Management in their day-to-day activities.

  Due to the upcoming holiday season and longterm absence of one the Personal Assistants, we are urgently looking for an interim Management Assistant to bridge these periods of absence and safeguard the proper support to our Board of Management. At this point in time, we anticipate the period will last around 2 to 3 months.

 • Officemanager

  Den Haag | Naaldwijk - 32-40 uur per week

  Ben jij een gedreven en veelzijdige professional met uitstekende organisatorische vaardigheden én heb je affiniteit met HR? Wil je een essentiële rol spelen in onze organisatie en bijdragen aan de groei en professionalisering van ons kantoor? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 • Medewerker administratie

  Driebergen - 36-40 uur per week

  Kom jij de (onderwijs)administratie van IVA Business School versterken?

  IVA Business School is een particuliere school voor hbo en mbo, met mobiliteit als thema waar we ons dagelijks mee bezig houden. De onderwijsadministratie is het kloppend hart van de organisatie. Ben jij de juiste aanvulling op ons team?

 • Support Professional / Project Assistant (voor interim-opdrachten)

  Bij opdrachtgevers op locatie | hybride - minimaal 24 uur per week / DEZE VACATURE IS INMIDDELS SUCCESVOL INGEVULD

  Ben jij een top ondersteuner, die graag regelt & organiseert én gestructureerd werkt? Krijg jij energie van verschillende opdrachtgevers en projecten? Vind jij het geen probleem dat je nooit weet hoe jouw dag eruit ziet (want geen dag is hetzelfde)?
  Lees dan verder!

 • Junior assistant

  Traineeship door heel Nederland - 32-40 - DEZE VACATURE IS INMIDDELS SUCCESVOL INGEVULD

  Young professionals en stagiaires opgelet, you are looking for us!

  Ben jij een young professional en net klaar met je studie in de richting van (management) assistant? Of ben je nog aan het studeren en op zoek naar een toffe stageplek? Dan zoek jij ons en wij jou!

 • Medewerker Online marketing & Communicatie

  Escharen - 32-40 - DEZE VACATURE IS INMIDDELS SUCCESVOL INGEVULD

  Ben jij creatief en heb je een passie voor online communicatie? Sta jij te popelen om de online zichtbaarheid van ABCS en haar opdrachtgevers nog verder te vergroten? Wil jij mee bouwen om platform Clubp nog beter op de kaart te zetten? Lees dan snel verder!

 • Receptioniste / Front office medewerker (m/v)

  Cuijk - 24 uur - DEZE VACATURE IS INMIDDELS SUCCESVOL INGEVULD

  Ben jij een aanpakker? Een snelle schakelaar die positief en probleemoplossend denkt? En een gastheer of gastvrouw die het ijzersterke familiegevoel van onze opdrachtgever uitstraalt naar klanten, leveranciers en medewerkers? Lees dan snel verder!

 • Medewerker Marketing & Secretariaat

  Nijmegen - 24 uur per week - DEZE VACATURE IS INMIDDELS SUCCESVOL INGEVULD

  Voor een van onze opdrachtgevers in Nijmegen zijn wij op zoek naar een Medewerker Marketing & Secretariaat. Het betreft een uitdagende functie met veel verantwoordelijkheid. Je krijgt de ruimte en de vrijheid om je eigen ideeën vorm te geven waardoor je doorlopend de mogelijkheid hebt om jezelf te (blijven) ontwikkelen. Haal jij altijd het beste uit jezelf en zorg jij voor een organisatie die loopt als een geoliede machine? Maak jij het mogelijk dat jouw collega’s zich op hun kerntaken kunnen richten door dingen perfect te regelen, voor te bereiden en af te stemmen? Wil jij werken bij een scale up in een enthousiast team waar prestatie en plezier bovenaan staan? Dan zijn wij voor een van onze opdrachtgevers op zoek naar jou!

 • Commercieel medewerker binnendienst

  CUIJK - 32 uur - DEZE VACATURE IS INMIDDELS SUCCESVOL INGEVULD

  Voor een van onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar een commercieel medewerker binnendienst. Zoek jij een baan waarin creativiteit, advisering en commercie worden gecombineerd? Wil jij jouw talenten inzetten voor een prachtige organisatie waar alle woonstijlen en woontrends te vinden zijn? Zoek dan niet verder! Ter ondersteuning en uitbreiding van het verkoopteam voor een van onze opdrachtgevers want deze zijn opzoek naar een commercieel medewerker binnendienst.

 • Executive assistant

  Amsterdam - 32-40 uur - DEZE VACATURE IS INMIDDELS SUCCESVOL INGEVULD

  For our international client, head office in Amsterdam, we are searching for an Executive Assistant. You will assist the CEO and Management Team as well as the supervisory board with all administrative, organizational and operational matters. This role requires a highly organized and flexible attitude to switch easily between different tasks and priorities. Read on!

 • Secretaresse / Project Assistant

  Escharen - 32-40 uur - DEZE VACATURE IS INMIDDELS SUCCESVOL INGEVULD

  Team ABCS groeit én is achter de schermen druk bezig met een super gave nieuwe dienst. Daar hebben we versterking bij nodig. We zijn op zoek naar een top ondersteuner. Iemand die graag regelt & organiseert én gestructureerd werkt. Hoe jouw dag eruit ziet, dat weet je nooit, want geen dag is hetzelfde. Krijg jij daar energie van? Lees dan verder!

 • Management Assistente/Projectondersteuner

  Nijmegen - Escharen - 32-40 uur - DEZE VACATURE IS INMIDDELS SUCCESVOL INGEVULD

  Ben jij een enthousiaste duizendpoot, die alles graag zo efficiënt en effectief mogelijk op rolletjes laat lopen? Door de groei van onze opdrachtenportefeuille en de ontwikkeling van nieuwe activiteiten, zijn wij op zoek naar een nieuwe collega.