Executive Business Support Assistant

Amsterdam & Eindhoven - 32 - 40 uur per week

Clubp-lid Julie Hardenberg en haar collega's bij EY zijn op zoek naar een Executive Business Support Assistant!

Er staan twee vacatures open in Amsterdam en één in Eindhoven.

Benieuwd naar alle info? Lees dan snel verder!

EY is een wereldwijde speler actief op het gebied van accountancy, tax, transactions en consultancy services. Met behulp van hun expertise, systemen en financiële diensten dragen zij bij aan een betere werkomgeving. Dat begint met een cultuur waarin jij training, kansen en creatieve vrijheid krijgt om jezelf en EY continu te verbeteren.

De afdeling Business Support biedt kwalitatieve, flexibele en duurzame centrale ondersteuning aan alle Nederlandse EY-collega’s. Hiervoor kent EY verschillende expertises, zoals Travel Center, Event Center, Meeting Center, Document Processing en Executive Business Support Assistants. Deze enthousiaste en gedreven groep mensen zorgt samen voor een continue verbetering van onze dienstverlening en streeft naar het continu verrassen van onze interne klanten. Hierbij speelt het maximaal gebruikmaken van technologie een belangrijke rol, evenals het als mens echt het verschil maken. Zij vinden dit zo belangrijk dat ze een transformatie zijn gestart om hier een goede balans in te vinden, met als thema: High Tech, Human Touch.

 

Wat je gaat doenHow can you make a lasting impact in a rapidly changing world

Als Assistant binnen Business Support ben jij een multidisciplinaire duizendpoot, met als doel om samen met jouw team de beste dienstverlening te verzorgen richting de interne klanten.

 • Backoffice; verzorgen van een efficiënte en goed geregelde backoffice voor de toegewezen (Associate) Partners. (Standaard secretariële taken zoals: (complex)agendabeheer, beheer e-mail- en telefoonverkeer, (elektronisch)archiveren, inkomende post en office management).
 • Organisatie; verschillende werkzaamheden op facilitair gebied, zoals het reserveren van vergaderzalen, aanmelden van bezoekers. Maar ook ondersteuning bij het organiseren van evenementen en het plannen van reizen is een onderdeel van de taken.
 • Ondersteuning: afhandelen of assisteren van/bij voorkomende werkzaamheden op het gebied van QRM, CRM, financiële overzichten, declaraties en urenregistratie.
 • Algemeen: vraagbaak voor (Associate) Partners en collega’s, het signaleren van (sociale) aandachts- en actiepunten in de organisatie, hands-on mentaliteit, flexibel.

 

Wat EY zoekt Where do you start if you want to change the world?

Wij zoeken een enthousiaste Executive Business Support Assistant die verbindt en initiatief neemt en de basiswerkzaamheden zelfstandig kan uitbreiden indien de situatie dit vraagt.

 • Interesse in het secretariële vakgebied.
 • Hospitality-vaardigheden.
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
 • Goede beheersing van en nieuwsgierigheid naar moderne technologie.
 • Goede communicatieve vaardigheden, oplossingsgericht en stressbestendig.
 • Ervaring hebben in een signalerende rol om processen goed te laten verlopen.

Minimaal twee jaar of meer relevante werkervaring.

Wat EY biedt - Is everything that counts being counted?

EY biedt jou een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket waarbij jij wordt beloond voor individuele prestaties. Daarnaast bieden zij jou flexibele werktijden en voldoende mogelijkheden tot loopbaanontwikkeling. Bij EY bepaal jij jouw eigen carrière aan de hand van jouw competenties en interessegebieden. Aanvullend bieden zij jou het volgende:

 • Ontvang regelmatig constructieve feedback als onderdeel van het Leiderschap en Ontwikkelingsproces; support, coaching en feedback van counselors en het plannen van professionele en persoonlijke ontwikkelingsdoelen.
 • EY biedt jou intensieve trainingen (hard- en soft skills) en opleidingen naast jouw werk, ondersteuning van een persoonlijke counselor en mentor en ondersteuning in tijd en geld bij opleidingen.
 • Beleef bij hen de unieke EY-spirit tijdens het samenwerken in teams.

Meer lezen over het werken bij EY? Bekijk de volgende link: https://www.ey.com/nl_nl/careers/what-its-like-to-work-here

Sollicitatieprocedure - How can you prepare for a long life together?

Deze vacature wordt opgepakt door de samenwerkingspartij Randstad. De sollicitatie wordt bekeken en beoordeeld door Maarten en Kim van de account unit in Rotterdam. Zij maken een eerste selectie en nemen vervolgens contact met je op voor een intake gesprek. Mocht dit gesprek positief zijn dan ga je op gesprek bij EY.

Onderdeel van de sollicitatieprocedure is een (online) assessment en een pre employment screening. Door wet- en regelgeving en doordat EY (en in sommige gevallen haar klanten) hoge eisen stelt aan de betrouwbaarheid en de integriteit van haar medewerkers wordt elke nieuwe medewerker gescreend. Afhankelijk van het functieniveau kan de pre employment screening uit de volgende onderdelen bestaan: Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) of – indien geen VOG in Nederland kan worden aangevraagd – Criminal Background Check uit het land waar je op dit moment woont of de afgelopen vijf jaren hebt gewoond, integriteitsvragenlijst, verificatie van ID, diploma’s en/of werkervaring en het raadplegen van het centraal insolventieregister.

Ga voor solliciteren naar: https://careers.ey.com/ey/job/Amsterdam-Assistant-2-EBSA-assurance-AMS-1083-HP/1060413001/

Solliciteren?

Herken jij jezelf in deze vacature? Stuur je sollicitatiebrief en CV naar ons via onderstaande button