Management assistent

Rhenen - 24-32 uur per week - DE REACTIETERMIJN VOOR DEZE VACATURE IS INMIDDELS VERLOPEN

In het netwerk van Clubp-lid Kim Meijers is deze vacature vrijgekomen. Is dit dé nieuwe uitdaging voor jou?

Voor de functie van Management Assistent is de Veghte op zoek naar een enthousiaste ondersteuner die dit bureau wil komen versterken vanuit passie en ambitie. Vind jij persoonlijke ontwikkeling belangrijk, heb je oprecht interesse in mensen en werk je graag nauw samen in een klein team? Dan is deze functie wellicht wat voor jou!

Graag stelt de Verghte zich even aan je voor. Het bedrijf is een bureau dat sinds 2006 actief is op het gebied van interim- en projectmanagement, werving & selectie, coaching en ondersteuning in de Gezondheidszorg. De interim- en projectmanagement opdrachten worden onder verantwoordelijkheid uitgevoerd door een netwerk van verbonden professionals. Dit netwerk is zeer divers en is dagelijks aan verandering onderhevig. Eén ding hebben zij gemeen, allen zijn actief in de Gezondheidszorg, in projectmanagement, interim-management op voornamelijk strategische en tactische managementposities en in functies waar hele specialistische kennis voor nodig is.

Voor de succesvolle werving & selectie van kandidaten voor functies in dienstverband beschikken wij over een zeer aanzienlijk bestand van mensen die in de zorg leidinggevende of specialistische functies bekleden.

De Veghte is een netwerkorganisatie, waarvan het bureau de kern vormt en de professionals voor tijdelijk en vast het netwerk. Naast het doen van acquisitie en het onderhouden van relaties met hun klanten, is het onderhoud van dit netwerk uiterst belangrijk en uitdagend. De bureau-organisatie is uiterst compact en bestaat uit een tweetal consultants, ondersteund door een Management Assistent.

In haar 18-jarig bestaan heeft de Veghte bewezen een goede partner te zijn in het vervullen van vaste en tijdelijke functies, zowel voor directie en bestuur, alsook op alle niveaus in het primair proces en binnen de ondersteunende diensten zoals HRM, financiën, facilitair, ICT etc. De Zorg is hun werkgebied omdat daar hun wortels liggen, zij de gang van zaken binnen zorgorganisaties goed kennen en niet in de laatste plaats, omdat daar hun hart ligt. Zij kenmerken zich door liefde voor het vak en door passie en liefde voor de Zorg, met al haar patiënten, cliënten en medewerkers.

De functie van Management Assistent is de spil in de bureauorganisatie van de Veghte. Dit is een gevarieerde en verantwoordelijke functie, waarin overzicht, structuur, nauwgezetheid en proactiviteit belangrijke basiswaarden zijn. Naast interne secretariële en administratieve werkzaamheden, is de Management Assistent ook naar buiten actief in het onderhouden van contacten met externe relaties als opdrachtgevers, associés, kandidaten en leveranciers. Zij zijn op zoek naar een kandidaat die deze functie op het lijf geschreven is, maar ook als een mooi vertrekpunt ziet voor verdere ontwikkeling. Zijkomen dan ook graag in gesprek met die kandidaat die hun kan meenemen in zijn/haar visie op deze functie nu en in de toekomst.

Om je een goed beeld te geven van de functie, is er een gedetailleerd overzicht aan taken samengesteld:

Bewaken van de kwaliteit van de plaatsingen en projecten middels (de bewaking van) nauwgezette registratie in ons CRM systeem.

Relatiebeheer naar kandidaten en opdrachtgevers.

Afspraak- en agendabeheer.

Procesbewaking.

Aanleveren van de basis voor een offerte en andere voorstellen.

Redigeren van cv’s, offertes, zoekprofielen, trainingsmateriaal en andere documenten.

Coördineren van overeenkomsten, testen en rapporten.

Bijeenkomsten organiseren, budget bewaken en de coördinatie verzorgen.

Alles wat te maken heeft met het goede reilen en zeilen van ons bureau.

Functie eisen:

Je hebt HBO werk- en denkniveau.

Je hebt ruime kennis en ervaring met alle voorkomende secretariële en administratieve werkzaamheden.

Competenties:

Uitstekende schriftelijke en mondelinge uitdrukkingsvaardigheid.

Verstaat de kunst van het luisteren.

Zelfstandig en proactief in denken en handelen.

Is flexibel, creatief en heeft geen 9 tot 5 mentaliteit.

Representatief, heeft een positieve uitstraling en stijl.

Samenwerken en bijdragen aan het resultaat.

Kan de voorhanden werkzaamheden op uitstekende wijze plannen en organiseren.

Signaleert knelpunten en komt met voorstellen ter verbetering.

Is in staat om zich nieuwe dingen snel eigen te maken.

Integer en consequent.

Stressbestendig en kan presteren onder tijdsdruk.

Arbeidsvoorwaarden:

De arbeidsvoorwaarden zijn marktconform. Geboden wordt een dienstverband van 24-32 uur per week voor de periode van 1 jaar met de intentie om dit te zijner tijd om te zetten naar een dienstverband voor onbepaalde tijd.

Procedure:

Deze procedure wordt gedaan door Esther van Zwol en Bert Blankestijn.

 

Reacties op deze vacature mogen gestuurd worden naar blankestijn@deveghte.n

Solliciteren?

Herken jij jezelf in deze vacature? Stuur je sollicitatiebrief en CV naar ons via onderstaande button