Medewerker administratie

Driebergen - 36-40 uur per week

Kom jij de (onderwijs)administratie van IVA Business School versterken?

IVA Business School is een particuliere school voor hbo en mbo, met mobiliteit als thema waar we ons dagelijks mee bezig houden. De onderwijsadministratie is het kloppend hart van de organisatie. Ben jij de juiste aanvulling op ons team?

IVA Business School

IVA Business School is een particuliere school voor hbo en mbo. Niet alleen onze studenten, maar ook de medewerkers ontwikkelen zich iedere dag opnieuw. We helpen elkaar, nemen onze verantwoordelijkheid en bereiden onze studenten optimaal voor op de toekomst. IVA Business School wil in de komende jaren haar positie als business school verder versterken. De onderwijsadministratie is het kloppend hart van de organisatie; hier staan we studenten en hun ouders te woord en vullen we alle administratieve zaken vanaf het moment van inschrijven tot het uitreiken van diploma’s zorgvuldig en op een gestructureerde manier in. Ben je een administratieve kei en/of heb je ervaring met digitalisering of ben je bereid om je erin te ontwikkelen? Gaat je hart sneller kloppen als je dit leest? Dan ben jij wellicht de juiste aanvulling op ons team!

Wie zoeken we?

  • Een spin in het web met mbo werk- en denkniveau met administratieve ervaring en affiniteit met digitalisering;
  • Een representatieve duizendpoot die houdt van jonge mensen en die midden in de hectiek van alledag altijd het overzicht weet te houden;
  • Iemand met orde en structuur als middle name die zijn of haar zaakjes altijd netjes en secuur in orde heeft;
  • Iemand die het leuk lijkt om in een team van vijf professionals met elkaar de kar te trekken en die bereid is om digitalisering tot speerpunt te hebben of te ontwikkelen;
  • Iemand met uitstekende mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden en ruime ervaring met Microsoft Office 365.

Wat bieden we?

  • Een meer dan leuke baan bij een succesvolle organisatie die bijdraagt aan de toekomst van jongeren;
  • Ruime mogelijkheden om je door te ontwikkelen met studie en cursussen;
  • Een dynamische werkomgeving waar studenten en IVA-medewerkers op een prettige manier met elkaar samenwerken;
  • Marktconforme primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Laat van je horen!

Zie jij jezelf in gedachten al aan het werk op de administratie van IVA Business School? Je bent van harte welkom om je reactie te mailen naar: werkenbijIVA@iva.nl. Wil je meer weten? Neem dan vandaag nog contact op met Diny Folmer, hoofd Administratie, via bovenstaand mailadres.

Solliciteren?

Herken jij jezelf in deze vacature? Stuur je sollicitatiebrief en CV naar ons via onderstaande button