Personal Assistant Hoofddirectie

Utrecht - 38 uur

Word jij de nieuwe rechterhand van een hoofddirectie?
Dit betekent dat je de agenda beheert en e-mail bijhoudt. De uitvoerende werkzaamheden, die hieruit voortvloeien, pak jij op. Zo zorg jij dat alle afspraken voorbereid zijn, bewaak je deadlines en volg je lopende zaken. Jij draagt dus bij aan de persoonlijke effectiviteit van de hoofddirectie. Naast dat je de hoofddirectie ondersteunt, bereid je ook de statutaire overleggen voor met de bestuurssecretaris. Tijdens deze vergaderingen zorg jij voor de vastlegging. Kortom, jij bent als personal assistent de geheugensteun en sparringpartner voor de directie.

Bij de organisatie doe je zinvol werk voor een belangrijke doelgroep. Je krijgt een uitdagende functie in een organisatie die in beweging is. Hierbij krijg je veel vrijheid om invulling aan je functie te geven en eigen initiatieven te ontplooien, een werkomgeving waarin je met alle lagen uit de organisatie om tafel kunt zitten en zo echt impact hebt.

Ga voor meer informatie naar https://www.werkenbijvvaa.nl/vacature/249/personal-assistant-hoofddirectie#vacancy-application-form
of neem contact op met Clubp-er Lynn Roeten via 06-53258658.

Solliciteren?

Herken jij jezelf in deze vacature? Stuur je sollicitatiebrief en CV naar ons via onderstaande button