Secretariële Duizendpoot met Administratieve Skills

Escharen (gem. Grave) - 32-40 uur per week

Wie zijn wij?
Bij ABCS, dé expert op het gebied van office-, event- en projectmanagement, zijn we meer dan een dienstverlener; we zijn de stille kracht achter talloze projectorganisaties, bedrijven, stichtingen en verenigingen zonder eigen secretariaat. Ons doel? Rust en ruimte creëren voor onze klanten, zodat zij zich volledig op hun kernactiviteiten kunnen richten.

Met een gestage groei in opdrachten en de succesvolle uitbreiding van onze labels Clubp & EVA support professionals, zoeken we nieuwe talenten om ons team te versterken.

Bij ons telt ervaring, maar we hechten nog meer waarde aan jouw persoonlijkheid en ambitie. Of je nu aan het begin van je carrière staat of al de nodige ervaringsjaren op je naam hebt staan, bij ABCS krijg je de ruimte om te groeien of direct je eigen verantwoordelijkheden te nemen. Ben je klaar om samen met ons het verschil te maken?

Wat ga je doen?
Zoek je een rol waarin je jouw liefde voor structuur en detail kunt combineren met je projectmanagementvaardigheden? Heb je het talent om overzicht te houden waar anderen de weg kwijtraken? Dan is dit jouw kans!

We zijn op zoek naar een enthousiaste en gedreven collega die niet alleen ons secretariële hart sneller doet kloppen, maar ook onze administratieve processen strak op orde houdt. Bij ons krijg je de kans om je passie voor projectmanagement en je oog voor detail te combineren.

  • Als onze organisatorische rots in de branding bied je secretariële ondersteuning bij diverse projecten en zorg je voor een vlekkeloze uitvoering van administratieve taken.
  • Je houdt van details en zorgt ervoor dat alles tot in de puntjes is verzorgd.
  • Je zorgt voor een gestroomlijnde opvolging van taken en iedereen weet bij jou waar ze aan toe zijn.
  • Afspraken plannen? Jij bent de meester(es) van de agenda. Geen dubbele boekingen, alleen strak georganiseerde dagen.
  • Contact onderhouden met klanten en leveranciers doe je met een glimlach. Je bent ons visitekaartje, zowel in persoon als aan de telefoon.
  • Het organiseren en coördineren van bijeenkomsten is jou op het lijf geschreven; van planning tot uitvoering, jij regelt het.
  • Je beheert afspraken, onderhoudt onze ledenadministratie, en zorgt dat onze websites altijd actueel zijn.
  • Je hebt een positieve instelling en ziet problemen als puzzels die je maar al te graag oplost.

Is dit de uitdaging waar je naar op zoek bent? Zie je jezelf al deel uitmaken van ons team? We nodigen je van harte uit om te solliciteren. Stuur ons je CV en een motivatiebrief waarin je vertelt waarom jij de perfecte kandidaat bent. We kijken uit naar je reactie!

Heb je vragen? Neem dan contact op met Angelien van der Zanden of Elonique Dalhuisen via 0486-477777.

Solliciteren?

Herken jij jezelf in deze vacature? Stuur je sollicitatiebrief en CV naar ons via onderstaande button